Magazin applikáció fejlesztés
AppSolution Kft.

Magazin applikáció készítés - nem csak kiadóknak és médiavállalatoknak!

Magazin applikáció fejlesztés

Egy magazin applikáció mindazok számára innovatív megoldást jelent, akik a hagyományos papír megjelenés mellett online megjelenésben is gondolkodnak.

2022-őt írunk, mostanra már minden ember zsebében ott lapul egy okoseszköz, amely könnyebbé és kényelmesebbé teszi a mindennapi életüket.

A magazin app segítségével nem kell a hagyományos magazinokat az olvasónak cipelni, vagy újságoshoz járni, esetleg online weboldalak előfizetésével bajlódni, mert kényelmesen olvashatják kedvenc lapjaikat online és offline állapotban, például egy repülőút alkalmával is.

A magazin applikációkat érdemes minél nagyobb lefedettséggel elkészíteni, tehát Android, iOS, Huawei és Webes megoldásokra is gondolni , mert így szinte minden felhasználót és korosztályt lefedhetünk.

A legfontosabb funkciók a következők:

  • Online-offline működés
  • Automatikusan megújuló előfizetések
  • Fekvő és álló nézet közötti automatikus váltás
  • Push notification értesítések
  • Kedvencek, könyvjelzők hozzáadása
  • Letöltés elleni védelem

Online-offline működés: Az applikációban lehetőség van letölteni a magazinokat arra az esetre, ha például nem akarjuk terhelni a mobilnetet, vagy tudjuk előre, hogy nem leszünk internet közelében és előre letöltjük az olvasgatni szánt magazinokat.

Automatikusan megújuló előfizetések: Azok a felhasználók akik már előfizettek a szolgáltatásra, az előfizetésük lejártával sincs szükség a szolgáltatás manuális megújításához, hanem a rendszer automatikusan meghosszabbítja és levonja az előfizetés összegét (ez a beállítás természetesen módosítható).

Fekvő és álló nézet közötti automatikus váltás: Az eszköz elforgatásával az app automatikusan kétoldalas fekvő nézetbe állítja a megjelenítést, így egyes grafikai anyagok tökéletesen jelennek meg.

Push értesítések: Az előfizetők automatikus értesítést kapnak, amikor közeledik az előfizetésük lejárati dátuma, vagy egy új magazin jelent meg. Ezek az értesítések is beállíthatók.

Kedvencek, könyvjelzők hozzáadása: Csakúgy, mint egy valódi magazinban, vagy könyvben, könyvjelzőt helyezhetünk el egy adott oldalnál, amire később 1 kattintással odaugorhatunk. Kedvencek közé rakhatjuk bármelyik magazint, ezáltal könnyebben igazodunk el a magazinok között.

Letöltés elleni védelem: Talán az egyik legfontosabb funkció, amely védi a kiadót vagy a magazin tulajdonosát az esetleges sokszorosítás ellen. Az operációs rendszerek „gyári” megoldását is felhasználjuk, ezáltal a letöltött, offline megtekintésre szánt magazinok a készülék egy titkos helyén védve maradnak, de aki esetleg meg is találja ezt a helyet, az ott talált fájlokkal nem tud semmit sem kezdeni.

Mennyibe kerül és mennyi idő a fejlesztés?

Egy átlagos magazin applikációt már nettó 5.000.000 forinttól Store feltöltéssel együtt elkészítünk Android, iOS, Huawei és Windors rendszerekre. Határidőt tekintve érdemes 40-60 munkanappal számolni a nyers fejlesztési időt.

Pontos árat természetesen akkor tudunk mondani, miután megismerjük és áttanulmányozzuk a projektet. Kétféle formában lehetséges ez: az egyik, amikor a Megrendelő részletes (akár szakmai) specifikációt biztosít az ötletéről és erre 2-3 munkanapon belül pontos árat és határidőt tudunk kalkulálni. A másik lehetőség, amikor még nincs dokumentációja az elképzeléséről, csak vázlatokban, képmetszéseken vagy gondolatokban létezik a terv. Ezesetben lehetőséget biztosítunk egy funkcionális IT specifikáció készítésére, amit titoktartási nyilatkozat mellett, rövid határidőre és kedvező áron ajánlunk. További információk: IT specifikáció készítés.

Költség

Időigény

Stabilitás

Sebesség

Eszközlefedettség